Skip to content

Boeken

Je hebt het waarschijnlijk al een tijd in je hoofd: dat briljante idee voor een boek. Je wilt je kennis delen, laten zien wat je in je hebt, of je wilt jouw levensverhaal op papier zetten. Maar ja… waar haal je de tijd vandaan?

Een boek schrijven kost tijd, veel tijd, terwijl je al zoveel andere ballen hoog moet houden. Jouw bedrijf moet blijven draaien, je gezin verdient aandacht, er moet gesport worden, je sociale contacten wil je (ja, graag!) op peil houden… Kortom, tijd om uren, dagen, maanden achter je laptop te zitten ploeteren om de juiste woorden te vinden voor jouw boek, die heb je niet. Toch?

Dat denk je maar. Dat balletje extra hoog houden, dat lukt je best! Ik help je daar graag bij.

Gratis extra's

Boek je de 3 pakketten in 1x? Dan krijg je van mij gratis * titelsuggestie * flaptekst *persbericht

© 2020 Susan Haveman Fotografie

Moeiteloos van start met jouw boek

Sta je op het punt om met jouw boek te beginnen, maar lijk je die eerste stap maar niet te kunnen nemen? Weet je niet waar je moet beginnen? Door te beginnen met de opzet van jouw boek, maak je het schrijfproces een stuk makkelijker voor jezelf. Dat scheelt je veel tijd en voorkomt dat je de rode draad van jouw verhaal kwijtraakt.

© 2020 Susan Haveman Fotografie

Feedback voor jouw page-turner

Je bent een expert in jouw vak en kunt daar geïnspireerd over vertellen. Vol vuur zit je dan ook uren te schrijven. Dit wordt jouw boek. Toch heb je ook momenten dat je gaat piekeren.

Jij weet tot in de puntjes wat je wilt vertellen, maar komt het ook over in je boek? Leest het wel lekker? Je moet er niet aan denken dat je straks na al die maanden schrijven een boek uitgeeft dat iedereen na de eerste vijf pagina’s weglegt. Kortom: jij wilt de beste versie van jouw verhaal op papier hebben en dat krijg je wanneer je Feedback voor jouw page-turner boekt.

© 2020 Susan Haveman Fotografie

Eindredactie Puntjes op de i

Het is bijna af! Hoeveel woorden heb je de afgelopen tijd wel niet geschreven? Jouw boek heeft structuur, jouw boodschap kan niet duidelijker en het verhaal leest nog lekker ook! Het enige wat jouw tekst nu nog nodig heeft, is de scherpe blik van een eindredacteur. Een eindredacteur die meer ziet dan de automatische spellingcontrole van jouw tekstverwerker. Je moet er niet aan denken dat jouw boek na zoveel uur bloed, zweet en tranen met spelfoutjes en al naar de drukker gaat.