Skip to content

Tijdschriften

Ben je op zoek naar een creatieve en ervaren tekstschrijver, een kei van een eindredacteur of een coördinator voor jouw magazine? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Ik ben een bladenmaker in hart en nieren. Jarenlang werkte ik op de redacties van diverse publiekstijdschriften. Dat begon bij jeugdbladen als Tina en Fancy, en resulteerde uiteindelijk in mooie banen bij Libelle en 101 Woonideeën.
Ook vanuit Tekstbureau Mo voer ik nog altijd verschillende werkzaamheden uit voor publiekstijdschriften, personeelsbladen en relatiemagazines.

Wat kan ik voor jou doen?

© 2020 Susan Haveman Fotografie

Tekstschrijver

Ben je op zoek naar een creatieve en ervaren tekstschrijver, dan ben je bij mij aan het goede adres! Of je nu iemand nodig hebt om een interview voor je te doen, of om een informatieve tekst te schrijven. Ik lever je gegarandeerd een stuk dat jouw lezers aanspreekt. Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Bel of mail me! Er zijn weinig onderwerpen die me niet liggen.

© 2020 Susan Haveman Fotografie

Eindredacteur

Zijn de teksten voor jouw tijdschrift geschreven, maar mogen er nog wel een paar kritische ogen overheen, voordat je ze de wereld in wilt sturen? Geen zorgen, die kritische ogen heb ik. En die letten niet alleen op de spelfoutjes of de interpunctie.

© 2020 Susan Haveman Fotografie

Redactiecoördinator

Wil je een magazine realiseren, maar heb je daar zelf of de kennis of de tijd niet voor? Ik ben een bladenmaker in hart en nieren en heb al verschillende redacties veel werk uit handen kunnen nemen. Als je wilt, kan ik de gehele coördinatie voor je overnemen. Dat levert je tijd en ruimte op in je agenda, scheelt je misschien wel een berg stress en garandeert je een prachtig eindresultaat.