Skip to content

Websites

Jouw website ziet er gelikt uit. Er staan mooie foto’s op, de kleuren zijn goed, misschien heb je zelfs voor beweging gezorgd… En toch zijn er maar weinig klanten die bij je binnenkomen via je site. Dat kan verschillende redenen hebben, waaronder de teksten die er staan. Wanneer die niet aanspreken, klikt de lezer –jouw beoogde klant- weg. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Top bedrijf, top site!

Wat kan er mis gaan? Om met het eenvoudigste voorbeeld te beginnen: de spelling. Staat er één taalfoutje tussen, dan wordt je dat vaak nog wel vergeven, maar wanneer er meer slordigheden in de teksten worden ontdekt, haken de meeste bezoekers af. Immers: wie zegt dat je wel secuur bent in je werk, als je niet secuur bent in je teksten?

Daarnaast is het belangrijk dat jouw tekst aanspreekt, makkelijk leest en zo geschreven is dat jouw ideale klant in één oogopslag vindt wat hij zoekt. 

Jouw woorden, jouw teksten

Laat me je helpen. Tekstbureau Mo verzorgt voor jouw onderneming pakkende teksten waarin je jouw potentiële klanten vertelt wat je voor hen kan betekenen en waarom ze juist jou de opdracht moeten geven. Ik zorg ervoor dat jouw boodschap helder overkomt in de toon die naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Uiteraard worden in die teksten de benodigde zoekwoorden op een natuurlijke manier verwerkt.

Wat je krijgt

Schakel je mij in, dan kun je het volgende van mij verwachten:

  • We maken een afspraak voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek.
  • Na dit contact maak ik een gedetailleerde offerte en een planning voor je.
  • Ga je akkoord, dan maken we een afspraak, zodat ik alle informatie kan verzamelen die ik nodig heb om de teksten te kunnen schrijven.
  • Nadat ik de teksten heb geschreven, hoor ik graag van je of de teksten zijn geworden zoals je hoopte. Eventuele aanvullingen of correcties kunnen dan nog worden verwerkt.
  • Ben je tevreden, dan kun je de teksten zo naar jouw webbouwer sturen die ze in de website zet.

Prijs

Vanaf € 1500,- exclusief BTW.

Inclusief: homepage, 3 pagina’s diensten, over mij, introductie portfolio, contactpagina.

Neem voor een offerte op maat contact met mij op.