Skip to content

Reviews

Roderick Göttgens – Team Forge:

“Ik hou van enthousiaste mensen. Die laten vaak een drive en passie zien die ver boven kennis en ervaring uitstijgen. Dit zijn vaak de mensen met wie je de “oorlog kunt winnen”. Monique Butter is zo’n enthousiaste vrouw.

Toen ik haar benaderde voor mijn boek Teamability, zat ik al in de laatste fase van het schrijfproces en de deadline kwam in zicht. Vanaf het eerste contact werd het ONS doel om van Teamability een succesvol boek te maken. De deadlines, de druk, de spannende momenten. Niets weerhield haar om vol overgave en energie mee te gaan in mijn enthousiasme, maar ook om ‘streng’ te kijken naar mijn schrijfsels.

Er zijn genoeg mensen op de markt die teksten kunnen verbeteren. Er zijn er maar een paar die ook in staat zijn teksten te versterken met behoud van schrijfstijl en inhoud van de auteur. Monique verdiept zich niet alleen in de inhoud, maar ook in de persoon achter die inhoud om er voor te zorgen dat het JOUW inhoud en stijl blijft en dat deze nooit verloren gaan. Samen (altijd samen!) zorgt ze er dan voor dat er een boek komt van een ongekend hoog kwalitatief niveau!

In de nabije toekomst staan er nieuwe boekschrijfprojecten voor mij op de planning. Zonder enige twijfel wordt Monique opnieuw een belangrijk onderdeel van mijn schrijfteam.”

Inge Schrier – ondernemerscoach:

“Ik kan zelf prima schrijven dus dat was voor mij niet de reden om Monique te benaderen. Ik wilde een aantal van mijn klanten interviewen en dat levert toch net wat meer op als iemand anders dat doet. En die iemand was uiteraard Monique. Ik leverde de vragen aan, Monique voegde waar nodig nog vragen toe, vroeg ook door op de antwoorden. Het resultaat? Een prima interview, in delen te gebruiken in mijn marketing maar ook heel veel input om mijn aanbod en marketing verder aan te scherpen.

Monique denkt niet alleen dus mee, ze is ook megasnel met uitwerken en je kan er van op aan dat als ze zegt: je hebt het op moment X in je mailbox dat het er dan ook is. Kortom, ze gaat met regelmaat nog klanten voor mij interviewen.”

Francisca van Doesburg – Van Doesburg Inkoop:

“Monique heeft voor mij de tekst geschreven voor mijn website. En dankzij haar is de tekst nu helder en professioneel, dit komt omdat zij zich echt verdiept heeft in wat voor mij belangrijk is om uit te dragen. Ze heeft de tijd genomen om mij vragen te stellen, goede vragen stellen is ook heel belangrijk en dat kan ze zeker! Ik kan haar dus zeker aanbevelen.”