Skip to content

Geluk is een ratelend toetsenbord!

Ik schrijf omdat ik het heerlijk vind om te zoeken naar de juiste woorden en daarmee het verhaal van iemand op papier te zetten. De inhoud van zo’n verhaal kan variëren van een heel informatief stuk over het gebruik van een bepaald product tot een levensverhaal.

​Mijn professionele carrière als tekstschrijver begon bij een grote uitgeverij van publiekstijdschriften. Daar deed ik jarenlang ervaring op bij jongerenbladen, vrouwenbladen en woonbladen. Sinds september 2014 werk ik vanuit mijn eigen tekstbureau. Daardoor heb ik de mogelijkheid om veel verschillende opdrachten aan te pakken, waaronder opdrachten voor online media en websites.

Opdrachten waarvan mijn hart net wat sneller gaat kloppen:

  •  Het schrijven of redigeren van jouw boek.
  • Schrijven van interviews en informatieve stukken voor verschillende tijdschriften.
  • Eindredactieklussen voor magazines en boeken.
  • Schrijven (of herschrijven) van SEO-teksten voor websites.
  • Coördineren en/of schrijven van personeelsbladen en  relatiemagazines (van redactievergadering tot het moment dat het magazine naar de drukker gaat).

En dan dat ratelen… Er is niets fijner dan in ‘the flow’ terechtkomen. Het moment waarop ik precies weet wat het verhaal voor de opdrachtgever moet worden, hoe ik dat ga verwoorden en wat de aansprekende invalshoek moet zijn. Dan lijken de woorden als vanzelf naar buiten te stromen en ratelt het toetsenbord.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem contact op, dan maken we een vrijblijvende afspraak.

Monique Butter