Skip to content

Feedback voor jouw page-turner

Je bent een expert in jouw vak en kunt daar geïnspireerd over vertellen. Vol vuur zit je dan ook uren te schrijven aan jouw boek. Toch heb je ook momenten dat je gaat piekeren.

Jij weet tot in de puntjes wat je wilt vertellen, maar komt het ook over in je boek? Leest het wel lekker? Je moet er niet aan denken dat je straks na al die maanden schrijven een boek uitgeeft dat iedereen na de eerste vijf pagina’s weglegt. Kortom: jij wilt de beste versie van jouw verhaal op papier hebben en dat krijg je wanneer je Feedback voor jouw page-turner boekt.

Waarom feedback?

Kort gezegd: het scheelt je slapeloze nachten. Maar naast die nachtrust levert het je ook een boek op waarop je trots kunt zijn. Het leest makkelijk en is logisch opgebouwd, het maakt nieuwsgierig en het maakt elke belofte waar. Wat heeft een page-turner nog meer nodig? Jij zult merken dat je na elke ronde feedback het volgende hoofdstuk nog makkelijker schrijft. Daar krijg je energie van! En als jouw boek eenmaal in de winkel ligt, zullen je lezers ervan smullen.

Wat je krijgt

  • Feedback op elk hoofdstuk! Telkens wanneer jij een hoofdstuk hebt geschreven, stuur je het naar mij. Ik neem vervolgens de tijd om me in de tekst te verdiepen. Leest het lekker? Begrijpt jouw doelgroep wat je bedoelt? Met andere woorden: roept de tekst geen vragen op? Kunnen de lezers toepassen wat jij schrijft, of hebben ze daar meer handvatten voor nodig? Is de volgorde waarin het hoofdstuk is geschreven logisch? Of maak je het sterker wanneer je die volgorde aanpast. Prikkelt het verhaal genoeg? Krijgt de lezer de drang om verder te lezen?
  • Nadat ik het hoofdstuk heb voorzien van feedback maken we een afspraak met elkaar, zodat ik je in een uur tijd kan vertellen wat mij opviel en wat ik je adviseer. Het document met opmerkingen en adviezen krijg je uiteraard, zodat je na ons gesprek het hoofdstuk zelf kunt fine tunen.

Het resultaat

Je hoeft niet langer bang te zijn voor blinde vlekken of wollige tekst. Juist doordat je een onafhankelijke redacteur hebt ingeschakeld, kun je er zeker van zijn dat jouw verhaal staat als een huis. Hallo succes-verhaal!

Prijsindicatie

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van verschillende factoren: schrijfstijl, het aantal hoofdstukken en het aantal woorden.